Dowiedz się więcej O naszym menu
Drodzy Goście, ze względu na to, że wszystkie dania przygotowujemy na bieżąco własnoręcznie, istnieje możliwość że poszczególne pozycje z menu będą chwilowo niedostępne
Zupy
-
Szef kuchni poleca
Tom Yum z kurczakiem
Lekko pikantna tajska zupa na bazie mleka kokosowego, podawana z grzybami shitake, pomidorami, szczypiorkiem, kolendrą, trawą cytrynową i galangalem -
Tom Yum z krewetkami
Pikantna tajska zupa na bazie mleka kokosowego, podawana z grzybami shitake, pomidorami, szczypiorkiem, kolendrą, trawą cytrynową, galangalem i kiełkami fasoli mung -
Tom Yum z wołowiną
Pikantna tajska zupa na bazie mleka kokosowego, podawana z grzybami shitake, pomidorami, szczypiorkiem, kolendrą, trawą cytrynową, galangalem i kiełkami fasoli mung -
Tom Yum z tofu
Pikantna tajska zupa na bazie mleka kokosowego, podawana z grzybami shitake, pomidorami, szczypiorkiem, kolendrą, trawą cytrynową, galangalem i kiełkami fasoli mung -
Nowość
Wonton
Bulion wołowy podawany z wieprzowymi pierożkami wonton, szczypiorkiem, kiełkami, kolendrą i pak choi.
Przekąski
-
1. Sajgonki VEGE - małe - 10 szt.
warzywa -
Szef kuchni poleca
3. Sajgonki z kurczakiem - 2 szt.
kurczak, por, marchewka grzyby mun, bambus -
4. Xia Jiao - 6 szt.
farsz krewetkowy -
5. Krewetki w chrupiącym panko - 150g
Najwyższej jakości krewetki argentyńskie w chrupiącej panierce panko. -
Szef kuchni poleca
6. Cha Shao - 1 szt.
wieprzowina, imbir, fenkuł, cynamon -
7. Frytki z batatów - 180g
Dania główne
Zestawy obiadowe podawane są z ryżem jaśminowym obsypanym czarnym sezamem oraz autorską surówką z białej kapusty z dodatkiem zielonego ogórka, czerwonej cebuli oraz prażonych orzeszków
-
Szef kuchni poleca
1. Danie po Syczuańsku (750g)
papryka, marchewka, bambus, kapusta pekińska, cukinia -
3. Kurczak Teriyaki (750g)
kurczak w sosie teriyaki -
2. Danie 5-ciu Smaków (750)
grzyby mun, cukinia, papryka, marchewka, kapusta pekińska -
5. Danie Słodko-Kwaśne (750g)
kapusta pekińska, cukinia, marchewka, papryka, ananas -
Nowość
Orzechowy Bao Bowl
Aromatyczny bowl na bazie naszej autorskiej pasty orzechowej i mleka kokosowego z dodatkiem prażonych orzechów nerkowca, anyżu, cynamonu i trawy cytrynowej podawany z ryżem jaśminowym.
Składniki: cukinia, papryka, marchewka, groszek cukrowy, imbir, czosnek, nerkowce, trawa cytrynowa, anyż, cynamon, szalotka, limonka -
7. Yexiang Galiji (750g)
mleczko kokosowe, curry, kiełki, por, marchewka, kukurydza, imbir, czosnek -
8. Zestaw Vege (750g)
brokuły, kalafior, zielona fasola, marchewka, kapusta pekińska, kiełki, tofu, imbir, czosnek -
9. Chrupiący kurczak
podawany z frytkami lub ryżem jaśminowym -
10. Chrupiący kurczak z batatami
podawany z frytkami z batatów
Tajskie curry
-
Nowość
Zielone curry
Bardzo pikantne zielone curry. Podawane z marchewką, groszkiem cukrowym, fasolką szparagową, cukinią oraz tajską bazylią. -
Nowość
Czerwone curry
Pikantne czerwone curry. Podawane z papryką, kiełkami fasoli mung, marchewką, pomidorkami koktajlowymi, chilli oraz bazylią tajską. -
Nowość
Żółte curry
Łagodne żółte curry. Podawane z marchewką, ananasem, baby corn oraz pędami bambusa.
Skomponuj swój makaron
-
Kurczak - (650g)
grzyby mun, marchewka, kapusta pekińska, kiełki, szczypior, imbir, czosnek, sezam, orzechy (ziemne, nerkowca), cukinia, por -
Krewetki - (550g)
grzyby mun, marchewka, kapusta pekińska, kiełki, szczypior, imbir, czosnek, sezam, orzechy (ziemne, nerkowca), cukinia, por -
Vege - (600g)
grzyby shitake, tofu, grzyby mun, kukurydza, marchewka, kapusta pekińska, kiełki, szczypior, imbir, czosnek, orzechy (ziemne, nerkowca), cukinia, por -
Wołowina - (650g)
grzyby mun, marchewka, kapusta pekińska, kiełki, szczypior, imbir, czosnek, sezam, orzechy (ziemne, nerkowca), cukinia, por
Pad Thai

Pad thai to smażony makaron, który przyrządza się w woku z dodatkiem jajek, krewetek, kurczaka, czosnku, kiełków fasoli mung, sosu sojowego oraz sosu powstałego z pasty tamaryndowej, soku z limonki, cukru i sosu rybnego. Całość doprawiona jest pokruszonymi orzeszkami ziemnymi. Pad thai w dosłownym tłumaczeniu oznacza „smażony po tajsku”.
-
Szef kuchni poleca
1 Padthai - z kurczakiem
makaron ryżowy, cebula czerwona, kiełki, bambus, por, groszek cukrowy, jajko, czosnek, mix orzechów ziemnych i nerkowca -
2. Padthai - z krewetkami argentyńskimi
makaron ryżowy, cebula czerwona, kiełki, bambus, por, groszek cukrowy, jajko, czosnek, mix orzechów ziemnych i nerkowca -
3. Padthai- z tofu
makaron ryżowy, cebula czerwona, kiełki, bambus, por, groszek cukrowy, jajko, czosnek, tofu, mix orzechów ziemnych i nerkowca -
Pad Thai- z wołowiną
makaron ryżowy, cebula czerwona, kiełki, bambus, por, groszek cukrowy, jajko, czosnek, mix orzechów ziemnych i nerkowca
Guo Tie
chińskie pierożki (500g)
-
1. Guo Tie - mix
Po 3 szt. guo tie z kurczakiem i wieprzowiną oraz po 2 szt. guo tie z krewetkami i wołowiną. -
2. Guo Tie - wieprzowe
wieprzowina, kapusta pekińska, por -
4. Guo Tie - krewetki
krewetki, surimi, jajko, szczypior, toru, bambus, marchewka -
5. Guo Tie - wołowina
wołowina, marchewka, cebula
Desery
-
Nowość
Kakaowe Cha Shao z nutellą
Nasza specjalna, kakaowa wersja klasycznej bułeczki baozi, wypełniona kremem nutella. -
Nowość
Cha Shao z powidłami śliwkowymi
Nasza specjalna wersja klasycznej bułeczki baozi, wypełniona powidłami śliwkowymi
Sosy
-
Spicy Mayo
-
Sweet Chilli
-
Śliwkowy
-
Sriracha
-
Orzeszkowy
-
Sojowy
Dodatki
-
Frytki
200g -
Ryż
Gotowany ryż jaśminowy posypany czarnym sezamem -
Surówka
Nasza autorska surówka na bazie białej kapusty, cebuli czerwonej, ogórka zielonego i prażonych orzeszków
Napoje
Spróbuj naszych nowości: Cold Brew Coffee, MioMio Mate oraz Coconaut Water!
-
Fritz-Kola
-
MioMio Original
-
MioMio Ginger
-
MioMio Lemongrass
-
Cold Brew Coffee Original
-
Sok Cappy jabłkowy
-
Sok Cappy pomarańczowy
-
Sok Cappy multiwitamina
-
Sok Cappy truskawkowy
-
-
-
-
Aloe Original
-
FUZtea green- Citrus
-
FUZtea green- Mango Chamonile
-
FUZtea green- Lime Mint
-
FUZtea black- Peach Hibiscus
-
FUZtea black- Lemongrass
-
Woda Kropla Beskidu niegazowana
-
Woda Kropla Beskidu gazowana